ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΧΟΥΜΜ&#9 (Paperback)

ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΧΟΥΜΜ	 By Βασιλε&#95 Cover Image
$42.97
Not in the store. We can order it and should have it in store in 3-5 business days.

Description


Το απαραιτητο σπιτικο χουμμο μαγειρικο βιβλιοείναι ο απόλυτος οδηγός σας για να εξερευνήσετε τις ατελείωτες δυνατότητες αυτής της δημοφιλούς βουτιάς στη Μέση Ανατολή. Με 100 νόστιμες και θρεπτικές συνταγές, αυτό το βιβλίο μαγειρικής θα σας δείξει πώς να δημιουργήσετε μια ποικιλία από γεύσεις χούμους που σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο. Κάθε συνταγή συνοδεύεται από μια έγχρωμη εικόνα, δίνοντάς σας μια γεύση από τις απολαυστικές βουτιές που θα δημιουργήσετε. Με 100 έγχρωμες εικόνες, μία για κάθε συνταγή, θα μπορείτε να δείτε την όμορφη παρουσίαση και την υφή κάθε πιάτου χούμους.


Από το κλασικό χούμους μέχρι τις μοναδικές γεύσεις όπως το ψημένο κόκκινο πιπέρι και το πικάντικο jalapeno, αυτό το βιβλίο μαγειρικής έχει κάτι για όλους. Θα βρείτε επίσης συνταγές για χούμους που παρασκευάζονται με άλλα όσπρια, όπως μαύρα φασόλια και edamame, καθώς και συνταγές για τη χρήση χούμους ως ευέλικτου συστατικού σε άλλα πιάτα, όπως στήθος κοτόπουλου με χούμους και πίτσα χούμους.


Το απαραιτητο σπιτικο χουμμο μαγειρικο βιβλιο περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες για την ιστορία του χούμους, τα οφέλη του για την υγεία και συμβουλές για την παρασκευή του τέλειου χούμους κάθε φορά. Είτε είστε λάτρης του χούμους είτε αρχάριοι σε αυτό το νόστιμο ντιπ, αυτό το βιβλίο μαγειρικής θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία δημιουργίας νόστιμου και θρεπτικού χούμους με ευκολία. Με το Το απαραιτητο σπιτικο χουμμο μαγειρικο βιβλιο, θα μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις γαστρονομικές σας δεξιότητες, καθώς εξερευνάτε τον κόσμο του χούμους με μοναδικές και γευστικές συνταγές.Product Details
ISBN: 9781835003268
ISBN-10: 1835003265
Publisher: Not Avail
Publication Date: May 2nd, 2023
Pages: 228
Language: Greek, Modern (after 1453)